Grenaa Tennisklub

 

Indmeldelse

Kontingent

Halskema

 
Forside
Arkiv

Bestyrelsen

Fonden
Træning
Turnering
Turist
Booking
 

 

Stadion Allé 31

8500 Grenaa

 

e-mail: jaa@gtk.dk

 

 

 

Opdateret   08-03-21

 

Referat fra bestyrelsesmøde 03.03.2021 på Klubhusets trappe.

Afbud: Jens Aarkrog

 

Bestyrelsesmøderne 17.01.2021 og 17.02.2021 er ikke afholdt grundet COVID-19 restriktioner.

 

Referat fra december mødet er godkendt.

 

1.    Vi udsætter generalforsamlingen til den 1. maj grundet COVID-19 restriktioner og satser på, at vi den 1. maj kan gennemføre arbejdsdag om formiddagen, åbne banerne og afholde Tennissportens dag om eftermiddagen. Vi slutter dagen af med Generalforsamlingen sidst på eftermiddagen.

 

2.    Klargøring af grusbanerne går i gang, så snart frosten er ude af jorden. Gruset er bestilt, og GIC er adviseret og klar til at starte sammen med de gæve ”drenge” fra Klubben.

Vi klargør 1 bane ad gangen, således at medlemmerne kan komme i gang med at spille tennis, så snart vi melder 1 bane klar til brug.

 

3.    Vinterkontingent 2020/2021 set med coronaøjne. Det blev ikke helt den vintersæson, vi havde regnet med, og Klubbens bestyrelse har derfor drøftet en reduktion til medlemmerne.

Vintermedlemmerne i vintersæsonen 2021/2022 kan derfor nøjes med et halvt vinterkontingent. Skulle man af den ene eller anden grund ønske at få et kontant beløb nu (400 kr), kan man henvende sig til Niels Peter på nielspeter@hotmail.com

 

4.    Budgetforslag fra alle udvalg medbringes til næste møde. Det gælder også Ungdomsafdelingen (erstatter det tidligere træningsudvalg).

 

5.    Paddelbane etableres af A sport, som har indgået en aftale med Fonden. Pris: 500.000, - kr. Banen etableres på arealet, hvor der i dag er minitennisbane og slåmur. Banen skulle være klar den 1. maj……………men vi kan ikke garantere noget i disse coronatiderL Fonden er i gang med at undersøge låsesystemer og bookingsystemer. Mogens ansøger kommunen om tilskud til bats og bolde.

Klaus Elkjær Jepsen bliver vores padeltræner og ønsker et kursus.

 

6.    Evt. Vi talte om hvervning af nye medlemmer. Tænker at muligheden for spille paddel vil give os flere yngre medlemmer, som vi må forsøge at fastholde gennem forskellige aktiviteter.

 

7.    Næste møde bliver den 7. april kl. 15 i Klubhuset. Hovedemner er: paddel og COVID-19 restriktioner fortsat.

 

 

Lissy Nørgaard

04.03.2021